1. Hem
  2. Moderna Försäkringar
  3. Tips och råd
  4. Gravid
  5. Varför ska jag betala för min gravidförsäkring?

Gravid Gratis

Gravid Gratis är en ren olycksfallsförsäkring. Du kan teckna den samma dag du upptäcker att du är gravid och den börjar gälla från och med v. 22. Dessutom får du som tecknat vår Gravid Gratis ett erbjudande hemskickat till dig i v 37 där du kan teckna din barnförsäkring. Det som är viktigt att veta är att Gravid Gratis inte täcker sjukdom eller för tidigt födda. Så om ditt barn skulle födas innan v 37 gäller inte erbjudandet om att teckna barnförsäkring.

Gravid Large

Väljer du istället att teckna Gravid Large så betalar du för ett av marknadens bästa skydd för ditt ofödda barn där både sjuk- och olycksfallsförsäkring ingår. Dessutom är erbjudandet om barnförsäkring förlängt till 14 dagar efter att ditt barn är fött, även om barnet väljer att komma lite tidigare än beräknat.

Nyhet!

Dessutom kan du som tecknar vår Gravid Large utöka ditt skydd med (marknadens enda) tilläggsförsäkring, Gravid Förlossning. Det är en sjukvårdsförsäkring som ger dig trygg eftervård om du som mamma skulle få bestående besvär efter din förlossning. Till exempel täcker försäkringen gynekologbesök och operation, om det skulle behövas.

Läs mer om våra gravidförsäkringar.

 

Eva Jarnhäll Legitimerad sjuksköterska